Persoonlijk haaradvies


De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er behoefte is aan advies op maat, betreffende onze haarproducten. Vraag jij je ook af welk type haar je nu precies hebt en welke van onze producten het beste bij jouw krullen passen? Iedereen uit de regio Flevoland kan met dit soort vragen terecht bij onze curl consulente Valerie Sampimon. 
Valerie (Almere e.o.): curlconsulente@gmail.com / 06-42129535. 
Hieronder stelt Valerie zich voor en vertelt ze wat ze precies doet. 

VALERIE SAMPIMON

"Mijn naam is Valerie Sampimon en ik ben curl consulente van NatuurlijkeKrullen.nl. Mijn gemengde roots zijn in 1979 ontstaan uit een Surinaams-Nederlandse basis. Toen ik jong was, werd al snel duidelijk dat ik een ontzettend grote bos haar zou ontwikkelen. Mijn moeder deed erg haar best om dit in toom te houden. Ik had een grove krul, maar veel haar. Dus werd mijn haar vaak gevlochten. Toen ik wat ouder werd, begon ik mijn haar los te dragen. Ik gebruikte allerlei soorten haarproducten (van Pink Oil tot Dax en alles wat daar tussen valt) om mijn bos krullen onder controle te krijgen. Ik heb zelfs gewone gel gebruikt, wat wel het pluizen tegen ging, maar ik werd er niet blijer van. Keiharde krullen en een vieze plakzooi op je hoofd (en kussen). 

Gelukkig kon ik op een gegeven moment terecht bij mijn tante, kapster Rosita Rijkland van Holistic Approach by Rosita, en die gaf me haarproducten op natuurlijke basis (Blended Beauty, Jessicurl en Mixed Chicks). Het resultaat was GEWELDIG! Geen gevecht meer tegen het pluizen, geen keiharde krullen, geen plakzooi. Voor het eerst was ik echt blij met mijn krullen. Ik realiseerde me toen dat ik daarvoor bezig was geweest om mijn krullen te bedwingen, in plaats van ze te laten krullen! Ik kan oprecht zeggen dat het gebruik van deze producten voor mij een geweldige ommekeer is geweest. Ik zou nooit meer zonder willen.

Ik besef heel goed dat er veel meer mensen zoals mij zijn. Mensen die nergens terecht kunnen en letterlijk met hun handen in het haar zitten.Door sites als NatuurlijkeKrullen.nl, en de kennisoverdracht van kappers zoals mijn tante, is het niet meer nodig om wanhopig te worden van je haar en daar wil ik een steentje aan bijdragen.

Mensen met vragen over hun eigen haartype werden en worden door NatuurlijkeKrullen.nl meestal doorverwezen naar hair salon No Jokes in Leiden. Om de kennis en producten ook wat dichter bij huis te brengen voor mensen die in de buurt van Almere wonen, ben ik als Curl Consulente gestart. 

Dit betekent het volgende: 
·Alle haarproducten die NatuurlijkeKrullen.nl verkoopt, kun je nu ook tegen dezelfde prijs bij mij (in Almere) aanschaffen
·Weet je niet welke producten het beste bij jouw haartype passen? Ik kan bij jou thuis een haar-analyse doen. Je krijgt dan advies op maat. Deze analyse kost € 25,- (exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten). Deze persoonlijke 1-op-1 consults zijn mogelijk in heel Nederland.
·Ook kan ik een productpresentatie bij je thuis te verzorgen, waarbij de werking van de verschillende producten wordt toegelicht en er tevens een haar-analyse wordt gedaan. Hiervoor dienen er minimaal 5 deelnemers te zijn. De prijs bedraagt dan €15,- per persoon. Dit is mogelijk in alle regio's. Leuk extraatje: De organisator van zo'n groepsconsult krijgt 10% korting op de aanschaf van producten tijdens het consult.

Ik hoop je in de toekomst te kunnen voorzien van de juiste producten voor jouw haartype, waardoor je weer blij wordt van je natuurlijk krullende haar!" 

Recensies
"Hallo Valerie,  Ik wil je al een poosje deze mail sturen, want ik ben helemaal blij met mijn dochter d'r haar! Ik heb nu helemaal door hoe de twists moeten en het gaat lekker snel. Ook het uit"kammen" met mijn vingers is ideaal en door de twists klit het haar bijna niet meer! Echt fantastisch! Nogmaals dank dus." 
Maartje Janssens  • Privacy
  • B2B
  • Vrijwaring
  • Copyright