Volgende >>


Aloeba Daily Conditioner -OP=OP van 17,99 voor 12,99


Artikelcode: 0105Aloeba Daily Conditioner -OP=OP van 17,99 voor 12,99
225 ml

Vocht toevoegen aan krullend haar is een precies werkje. Sommige krullen hebben een flinke dosis vocht nodig, maar je wilt ook niet dat je krullen te 'zwaar' worden. Deze conditioner gebruikt aloë, jojoba, kokosnoot en avocado-olie om vocht in te brengen, zonder te verzwaren. Tel daar de positieve werking van de eraan toegevoegde kruiden bij op en je hebt een geweldige conditioner.

Ingrediënten:
Water met lemongrass, Nettle, Burdock, Kelp, Marshmallow Root, Horsetail, Basil, Bay Leaf, Oregano, Rosemarijn, Pepermunt, Sage en Tijm; Aloe Vera Juice, Behentrimonium Methosulfate and Cetearyl Alcohol, Kokosnoot Olie, Jojoba Olie, Avocado Oil, Hydrolyzed Oat Flour, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Tip
Deze conditioner is gemaakt als een uitwasbare conditioner voor dagelijks gebruik, licht genoeg voor fijn haar. We hebben echter van veel mensen gehoord dat ze het ook als leave-in gebruiken.Het feit dat er geen siliconen en proteïnen in zitten, betekent dat je het in je haar kunt laten zitten, zonder het gevaar dat het op den duur je haar uitdroogt. 
€ 12.99

Aantal     • Privacy
  • B2B
  • Vrijwaring
  • Copyright