Jessicurl

 | 

Styling producten

Volgende >>


Awe Inspiraling Spray - OP=OP van 17,99 voor 12,99


Artikelcode: 0128Awe Inspiraling Spray - OP=OP van 17,99 voor 12,99
225 ml

Een natuurlijke mid-day spray, ontwikkeld om energie toe te voegen aan verwelkende krullen. Geeft krullen een boost wanneer ze een beetje hulp nodig hebben om de dag door te komen. Ook goed te gebruiken op net-uit-bed-krullen en na sportieve inspanningen.

Ingrediënten:
Water, Aloe Vera, Glycerin, Jojoba Olie, Magnesium Sulfate, Diazolidinyl Urea (en) Iodopropynyl Butylcarbamate, Geur.

Tips
Dit is een lichtgewicht krulverbeteraar, die je haar niet verzwaart. Hij is voornamelijk bedoeld als verfrisser op droog haar, maar kan ook op nat haar gebruikt worden om krullen te versterken. Dit product heeft GEEN grip, daarom raden we niet aan dit product op zichzelf te gebruiken. Het is heel geconcentreerd, dus minder is meer.  

Awe Inspiraling Spray werkt heel goed samen met een beetje Confident Coils (ter grootte van een erwt), om je krullen midden op de dag te restylen. Doe een beetje Confident Coils in de palm van je hand, spray er een beetje Awe Inspiraling Spray bij, wrijf in je handen en knijp het in je haar. 

Je kunt ook een beetje Aloeba Daily Conditioner aan je fles Awe Inspiraling Spray toevoegen om een lichtgewicht leave-in conditioning spray te krijgen, die je krullen versterkt.
€ 12.99

Aantal     • Privacy
  • B2B
  • Vrijwaring
  • Copyright