Blended Beauty 

Blended Beauty is een haarproductlijn voor volwassenen met krullen. De producten zijn speciaal ontwikkeld om de diverse types interraciale krullen te verzorgen en te stylen, maar ook geschikt voor ander haar. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten en kunnen helpen de conditie van de hoofdhuid te verbeteren. Ook ideaal voor Surinaamse en Antilliaanse krullen!

Zie ook www.blendedbeauty.com


Bekijk de video!

Instructievideo's
Voor kort, medium textured haar
Voor kort, highly textured haar


 Klik hier voor de ingredientenlijst.

 Cleansers

 Conditioners

 Styling producten
Curl Quenching conditioner

Curl Quenching conditioner
Deze intense, uitwasbare conditioner is extra hydraterend en vol met voedingsstoffen om het haar gezond en groeiende te houden. Het is specifiek ontwikkeld om krullen te ontwarren en ze gemakkelijk door te kunnen kammen. 

Aanbevolen voor alle haartypes.€ 19.50Aantal  Curl Styling Butter

Curl Styling ButterAlternatief: Down and out van Blended Cutie

Deze op aloe gebaseerde, krullen temmende botercrème is een rijk, vochtinbrengend stylingproduct. Als het droogt, blijft je haar zacht. Voor medium tot de meest eigenwijze krullen. 

Aanbevolen voor types BB3, BB4, twists en locks (zie http://www.blendedbeauty.com/types.html).uitverkocht


Aantal  Curl Styling Lotion

Curl Styling Lotion
Een vochtinbrengende leave-in haarlotion voor medium krullen. Deze lotion voegt vocht toe, ontklit en brengt in model. Het resultaat is lekker zacht, gezond haar.  

Aanbevolen voor types BB2, BB3, twists en locks (zie http://www.blendedbeauty.com/types.html).uitverkocht


Aantal  Curly Frizz Pudding

Curly Frizz Pudding
Deze vochtinbrengende gel lotion ontwart, ontkrult licht, voegt glans toe en verzorgd tegelijkertijd je  haar en hoofdhuid. De gel heeft twee keer zoveel kracht als de styling lotions en de boters.  Met een klein beetje kom je heel ver! 

Aanbevolen voor alle haartypes.Uitverkocht


Aantal  Happy Nappy Styles

Happy Nappy StylesAlternatief: Down and out van Blended Cutie

Een rijke vochtinbrengende styling cream. Het geeft kinky krullen, moeilijk te definiëren krullen en lock dreads een eigen gezicht. Voor een stijl die blijft, en je haarvochtigheid op niveau houdt. En dat met slechts één enkel product!  Perfect voor vinger twists.

Aanbevolen voor haarypes BB5, twists en locks (kijk voor jouw haartype op http://www.blendedbeauty.com/types.html).uitverkocht


Aantal  Kick for Curls

Kick for Curls
Een conditioner en ontklitter, die je niet hoeft uit te spoelen. Tem die net-uit-bed-krullen of verfris ze met deze bevochtiger. Gebruik direct na één van onze andere leave-in producten, of op zichzelf staand bij heel dun of fijn gekruld haar. 

Aanbevolen voor alle haartypes.uitverkocht


Aantal  SilkShake

SilkShakeAlternatief: Curly cake shake van Blended Beauty

Deze spray lotion brengt droge, futloze krullen weer tot leven en voegt vocht en glans toe.  

Aanbevolen voor alle haartypes.
Uitverkocht


Aantal  Soy Cream Shampoo

Soy Cream Shampoo
Een milde, luxueuze haarreiniger, die het haar glad en zacht maakt. De crèmige shampoo versterkt het haar, zodat het minder snel breekt. Ideaal voor zwemmers en andere mensen die hun haar elke dag willen wassen. Veilig voor geverfd haar.  

Aanbevolen voor alle haartypes.uitverkocht


Aantal  
  • Privacy
  • B2B
  • Vrijwaring
  • Copyright